En què et puc ajudar?

Connectant Vínculs: Explorant la Psicoteràpia de Parella i Familiar

Descobreix com la psicoteràpia de parella i familiar pot enfortir els llaços afectius i promoure la comunicació saludable. Explorarem els beneficis d’aquest tipus de teràpia, els principals àmbits d’intervenció i com pot ajudar a superar els desafiaments relacionals.

Foment de la comunicació saludable

La psicoteràpia de parella i familiar ofereix un espai segur per millorar la comunicació entre els membres. A través de tècniques específiques, es promou la comprensió i l’expressió d’ emocions, millorant així les relacions i resolent conflictes de manera constructiva.

Comunicació
efectiva

Treballarem en l'aprenentatge d'habilitats de comunicació efectiva per expressar els sentiments i les necessitats de manera clara i empàtica.

Resolució
de conflictes

Ajudem a identificar els conflictes existents i a desenvolupar estratègies per gestionar-los de manera constructiva per a totes les parts.

Reforç dels llaços afectius

A través d'exercicis, activitats i diàlegs, promourem la connexió emocional i la cohesió del grup. Buscant reforçar els llaços afectius entre els membres.

Identificació i abordatge de dinàmiques relacionals

Enfocada en les dinàmiques específiques que afecten la convivència, aquesta teràpia permet identificar patrons de comportament nocius o disfuncionals. Mitjançant la comprensió i la modificació d’aquestes dinàmiques, es pot transformar la manera com interactuen els membres de la parella o de la família.
Dinàmiques de comportament habituals:

Reforç dels llaços afectius

Un dels objectius principals de la teràpia de parella i familiar és enfortir els llaços afectius entre els membres. A través d’exercicis, activitats i diàlegs, es promou la connexió emocional i la cohesió familiar, creant un entorn de suport i comprensió mútua.

Per aconseguir això, utilitzarem diverses estratègies que et ajudaran a comunicar-te de manera més oberta i sincera. Tractarem temes difícils amb respecte i empatia, i t’ensenyarem habilitats per expressar els teus sentiments i escoltar els dels altres de manera comprensiva.

A més, farem activitats i exercicis que fomentin moments de connexió i vincle emocional amb els altres membres. Aquestes activitats poden incloure compartir records positius, establir rituales familiars o de parella, o simplement passar temps junts fent activitats que us agraden.

El nostre objectiu és crear un espai segur on puguis expressar-te lliurement i sentir-te suportat i compres en el grup. A mesura que treballem junts, espero que puguis experimentar una major sensació de connexió i unió dins del teu grup familiar o de parella. Estic aquí per ajudar-te en aquest procés i guiar-te cap a una relació més saludable i satisfactòria.

Parlem?