Equip

Psicòloga General Sanitaria i especialista en psicoteràpia

Gemma Duaso

Vaig estudiar a la Universitat Ramón Llull, de Barcelonai em vaig especialitzar en Psicologia Clínica. Posteriorment, vaig realitzar un màster en Teràpia Cognitiu-Social a la Universitat de Barcelona. Em vaig habilitar com a Psicòloga General Sanitària.

He exercit durant més de 18 anys en el sector de la psicologia clínica i la psicoteràpia.

Treballo des d’una visió de la teràpia integradora, és a dir, des d’una perspectiva cognitivo-constructivista, sistèmica, existencial, narrativa i humanista. L’objectiu és adaptar la teràpia a les necessitats de cada persona.

La meva experiència s’ha anat formant en diversos centres com Institut de Trastorns Alimentaris (ITA), Punt de Trobada Familiar (Baix Vallès), col·laboracions amb l’Hospital de Sant Pau, dins l’àmbit familiar i de parella, al CAP Manso, al CSM Nou Barris, Fundació Maresme amb persones amb disminucions psíquiques, Associació de Negligències mediques i Associació de diabètics de Sabadell, Tangram-Udit (Unitat de diagnòstic i tractament), SIAD Mollet del Vallès (Servei d’informació i assessorament a la dona i menors) i TASCA projectes (tallers a gent gran).

Psicoterapèuta
(Col·legiada núm 17089)

Psicopedagoga
(Col.legiada núm 01974)

Pedagoga i psicopedagoga

Esther Ferrer

Vaig estudiar pedagogia a la Universitat de Barcelona i vaig fer un postgrau en Intervenció en Patologia Dual, després vaig fer un màster en Diagnòstic i intervenció en neuropsicopedagogia i finalment em vaig formar en Psicopedagogia a la Universitat de Barcelona.

La meva experiència s’ha anat formant sobretot com a psicopedagoga en diferents centres i en instituts on actualment continuo la meva carrera professional.

Bibliografia

Fonts de documentació

· Dependencia emocional – Características y tratamiento (Castelló 2005)

L’important ets tú

Anàlisi

Mitjançant un anàlisi detallat, identifiquem les àrees clau que requereixen atenció i comprensió per a un creixement personal.

Orientació

A través de sessions enfocades, treballem junts per aclarir objectius, explorar opcions i prendre decisions informades per avançar cap a una vida més satisfactòria.

Anàlisi

Planificació

Orientació

Objectius

Planificació

Col·laborem junts per desenvolupar estratègies i plans d’acció concrets per aconseguir els teus objectius personals i professionals.

Objectius

Ens centrem en establir i assolir metes concretes i significatives. T’ajudem a avançar cap a la teva visió de vida desitjada, amb un suport continu i motivació.
Parlem?